| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Zaklęcia | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3855 |
| Igor | JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: http://www.etarot.webpark.pl - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas ... Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) |
| LUSIFEE270 | Igor dalam pieniazki bezdomnemu powiedzal ze niech cie bog blogoslawi i ze dziekuje:) |
| majaliks | Witaj Igorze, dawno nie pisałam, ale wszystko co mi przekazałes sie sprawdziło i jest super! WIELKIE DZIĘKUJĘ! Ale mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie jaka bedzie moja sytuacja finansowa w najbiższym czasie? Bardzo prosze odpowiedz! Pozdrawiam |
| edytka | Witam Cię Igorze Mam do Ciebie prośbę abyś sprawdził w kartach, czy jak zaproszę P na wesele na które mam być zaproszona to on się zgodzi iść ze mną? pozdrawiam Edyta |
| renatka383 | http://porozmawialnia.vot.pl Porozmawialnia – czyli miejsce dla wszystkich, którzy chcą porozmawiać. Czasem jest tak, że istnieje taka ogromna potrzeba, aby się wyżalić, porozmawiać z osobą zupełnie nieznaną, aby opowiedzieć jej o sprawach, o których boimy się rozmawiać ze znajomymi czy rodziną. Bardzo chętnie porozmawiam, jeśli będę umiała doradzę. I mogę dać gwarancję, że nie rozpowiem Twoich sekretów Twoim znajomym czy rodzinie. A to z takiej prostej przyczyny - ja ich nie znam.... Z przyjemnością potowarzyszę i w miarę moich możliwości pomogę. chętnie. Pomogę wszystkim chętnym. Dyskretna pomoc w sieci poprzez: - e-mail, - skype, - gg, - telefon. Blog ten pisany jest z myślą o osobach, które: - chcą się po prostu wygadać, wyżalić, - chcą porozmawiać o problemach, o życiu, o swoich oczekiwaniach spełnionych i niespełnionych, o sukcesach i porażkach... |
http://porozmawialnia.vot.pl |
| Kobo | Witam:) Chciałabym zapytać o to jak będzie wyglądało moje życie miłosne w przyszłości? Czy poznam kogoś? Czy kiedykolwiek znajdę męża? A może to P jest mi przeznaczony i właśnie marnujemy naszą szansę? Pozdrawiam Karolina |
| ulmich | Witaj Igorze ! Chciałabym się dowiedzieć , czy zajęcie które obecnie wykonuję przyniesie mi dochód? czy powinnam wrócic do poprzedniego zajęcia? |
| mojalza | Dziękuje Igorku ;) Tylko nie wiem czy mam jeszcze jakieś idee. Ogarnia mnie zwatpienie we wszystko. Uśmiech zostawiam |
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
| wario | czesc Igor Czy Anita wyjdzie za Daniela Dzieki pozdrawiam |
| 12345 | WITAM cIE....DAWNO JUŻ TU NIE ZAGLĄDAŁAM...CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY W NAJBLIŻSZYM CZASIE BĘDĘ MIAŁA PRACE A MOŻE JESZCZE MUSZE POCZEKAĆ...POZDRAWIAM |
| Tajne.org | |
| dionia | potrzebuje odpowiedzi na pytanie pomocy |
| dionia | mam do ciebie nietypowe pytanie. zakochałam się w wspaniałym facecie tylko że ja mam 20lat a on 41. więc chciałam bym się dowiedzieć czy on byłby w stanie zostawić żonę dla mnie z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam |
| pola | Witaj Igorze.Wiesz ostanio dzieje sie cos dziwnego.Mezczyzna o ktorym Ci pisalam choc odszedl i wyjechal nagle odezwal sie i pisze do mnie.Dosyc regularnie mamy znow kontakt tel.Tylko taki poniewaz jest zagranica.Chce bysmy byli przyjaciolmi.I wiesz ja tez tego pragne.(wiadomo w glebi duszy pragne nadal byc z nim nie tylko jako przyjaciele)ale jestem taka szczesliwa ze jest ze i przyjazn z nim jest dla mnie wszystkim.Igorze co mam myslec?Mamy jakies szanse? Milosc-przyjazn? |
| Dumka | Witaj Igorze, Sytuacja z człowiekiem z dalekiego kraju zaostrzyła się.Ten czlowiek cały czas pisze do mnie o swoich problemach ze swoja kobieta.Fakt przyjazdu do Europy ukrył przede mną,dopiero w momencie kłopotów przypomniał sobie, ze jestem.Pisze o przyjaźni, o szacunku do mnie. Moje serce krwawi, a on oczekuje ode mnie nie wiem, może cudu. Prosi cały czas o zrozumienie,bym się nie złościła. A ja Igorze czuję się z tym gorzej niż źle.Czuję się oszukana. Jego przyjazd do Europy do kobiety przyjęłam jak grom z jasnego nieba. Przez kilka dni nie spalam. Igorze powiedz mi, czy ja tracę swoją energię na coś czego nie ma. Czy my mamy jakieś szanse? Dzięki, ze jesteś Igorze. |
| LUSIFEE270 | witaj jest szansa ze zapomne?? |
| anka34 | Cześć Igor Od niedawna jestem w nowym związku chciała bym się dowiedzieć czy Grzegorz jest tą osobą z którą będę już do końca.Pozdrawiam Igor |
| madziaaa29 | Witaj Igorze, kiedy będę miała chłopaka? i czy w ogóle będę go miała? |
| baltazar | Do Igora zamknj oczy i wobraz sobie dzisiejsza date a wszystko zrozumiesz odpowiem na twojego e-mila jesli podasz moja date urodzin wystarczy dzien i rok. Angel.Maria.Bal...... |
baltazar |
| misia99 | Masz rację Igor , tak to właśnie w życiu bywa że nie zawsze to co myślisz jest tym co zrobisz :-) Ale możesz mi jeszcze powiedziec o mojej przyszłości chociaż odrobinkę :-) |
| Sirius | Igorze, ważne to jest. Agnieszka, bądź inna dziewczyna? Z ktora zostane juz do konca? |
lalalal |
| weronia | Igorze, proszę zobacz w kartach czy: 1- M zaproponuje spotkanie,bądź się odezwie? 2-sytuacja w domu się zmieni? 3- czy wyprowadzę się do P z M? 4- czy dogadam się z szefem? Przepraszam, za ilość pytań ale troszku ostatnio namieszało się w moim życiu. Dałam biednemu chłopakowi wczoraj na jedzenie. Z góry bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas;) Pozdrawiam |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3855 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |