Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja do Tajne.org

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek
Zaklęcia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3855
Igor

24 sierpnia 2009

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............

- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: http://www.etarot.webpark.pl

- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas ...

Pozdrawiam
Igor

ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;)

LUSIFEE270
28 lipca, 13:42

Igor dalam pieniazki bezdomnemu powiedzal ze niech cie bog blogoslawi i ze dziekuje:)

majaliks
28 lipca, 16:33

Witaj Igorze, dawno nie pisałam, ale wszystko co mi przekazałes sie sprawdziło i jest super! WIELKIE DZIĘKUJĘ!
Ale mam jeszcze jedno pytanie, a mianowicie jaka bedzie moja sytuacja finansowa w najbiższym czasie?
Bardzo prosze odpowiedz! Pozdrawiam

edytka
28 lipca, 17:52

Witam Cię Igorze
Mam do Ciebie prośbę abyś sprawdził w kartach, czy jak zaproszę P na wesele na które mam być zaproszona to on się zgodzi iść ze mną?
pozdrawiam
Edyta

renatka383
28 lipca, 18:10

http://porozmawialnia.vot.pl

Porozmawialnia – czyli miejsce dla wszystkich, którzy chcą porozmawiać. Czasem jest tak, że istnieje taka ogromna potrzeba, aby się wyżalić, porozmawiać z osobą zupełnie nieznaną, aby opowiedzieć jej o sprawach, o których boimy się rozmawiać ze znajomymi czy rodziną. Bardzo chętnie porozmawiam, jeśli będę umiała doradzę. I mogę dać gwarancję, że nie rozpowiem Twoich sekretów Twoim znajomym czy rodzinie. A to z takiej prostej przyczyny - ja ich nie znam.... Z przyjemnością potowarzyszę i w miarę moich możliwości pomogę. chętnie. Pomogę wszystkim chętnym. Dyskretna pomoc w sieci poprzez: - e-mail, - skype, - gg, - telefon. Blog ten pisany jest z myślą o osobach, które: - chcą się po prostu wygadać, wyżalić, - chcą porozmawiać o problemach, o życiu, o swoich oczekiwaniach spełnionych i niespełnionych, o sukcesach i porażkach...

http://porozmawialnia.vot.pl
Kobo
28 lipca, 23:29

Witam:)
Chciałabym zapytać o to jak będzie wyglądało moje życie miłosne w przyszłości? Czy poznam kogoś? Czy kiedykolwiek znajdę męża? A może to P jest mi przeznaczony i właśnie marnujemy naszą szansę?
Pozdrawiam
Karolina

ulmich
29 lipca, 07:41

Witaj Igorze !
Chciałabym się dowiedzieć , czy zajęcie które obecnie wykonuję przyniesie mi dochód? czy powinnam wrócic do poprzedniego zajęcia?

mojalza

29 lipca, 08:19

Dziękuje Igorku ;)
Tylko nie wiem czy mam jeszcze jakieś idee.
Ogarnia mnie zwatpienie we wszystko.
Uśmiech zostawiam

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?
wario
29 lipca, 20:33

czesc Igor Czy Anita wyjdzie za Daniela Dzieki pozdrawiam

12345
30 lipca, 00:35

WITAM cIE....DAWNO JUŻ TU NIE ZAGLĄDAŁAM...CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ CZY W NAJBLIŻSZYM CZASIE BĘDĘ MIAŁA PRACE A MOŻE JESZCZE MUSZE POCZEKAĆ...POZDRAWIAM

Tajne.org

dionia
30 lipca, 00:48

potrzebuje odpowiedzi na pytanie pomocy

dionia
30 lipca, 01:03

mam do ciebie nietypowe pytanie. zakochałam się w wspaniałym facecie tylko że ja mam 20lat a on 41. więc chciałam bym się dowiedzieć czy on byłby w stanie zostawić żonę dla mnie z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam

pola
30 lipca, 01:39

Witaj Igorze.Wiesz ostanio dzieje sie cos dziwnego.Mezczyzna o ktorym Ci pisalam choc odszedl i wyjechal nagle odezwal sie i pisze do mnie.Dosyc regularnie mamy znow kontakt tel.Tylko taki poniewaz jest zagranica.Chce bysmy byli przyjaciolmi.I wiesz ja tez tego pragne.(wiadomo w glebi duszy pragne nadal byc z nim nie tylko jako przyjaciele)ale jestem taka szczesliwa ze jest ze i przyjazn z nim jest dla mnie wszystkim.Igorze co mam myslec?Mamy jakies szanse? Milosc-przyjazn?

Dumka
30 lipca, 05:40

Witaj Igorze,
Sytuacja z człowiekiem z dalekiego kraju zaostrzyła się.Ten czlowiek
cały czas pisze do mnie o swoich problemach ze swoja kobieta.Fakt przyjazdu do Europy ukrył przede mną,dopiero w momencie kłopotów
przypomniał sobie, ze jestem.Pisze o przyjaźni, o szacunku do mnie.
Moje serce krwawi, a on oczekuje ode mnie nie wiem, może cudu.
Prosi cały czas o zrozumienie,bym się nie złościła.
A ja Igorze czuję się z tym gorzej niż źle.Czuję się oszukana.
Jego przyjazd do Europy do kobiety przyjęłam jak grom z jasnego nieba.
Przez kilka dni nie spalam.
Igorze powiedz mi, czy ja tracę swoją energię na coś czego nie ma.
Czy my mamy jakieś szanse?
Dzięki, ze jesteś Igorze.

LUSIFEE270
30 lipca, 11:31

witaj jest szansa ze zapomne??

anka34
30 lipca, 15:39

Cześć Igor Od niedawna jestem w nowym związku chciała bym się dowiedzieć czy Grzegorz jest tą osobą z którą będę już do końca.Pozdrawiam Igor

madziaaa29
30 lipca, 17:19

Witaj Igorze,
kiedy będę miała chłopaka? i czy w ogóle będę go miała?

baltazar
30 lipca, 19:34

Do Igora zamknj oczy i wobraz sobie dzisiejsza date a wszystko zrozumiesz odpowiem na twojego e-mila jesli podasz moja date urodzin wystarczy dzien i rok. Angel.Maria.Bal......

baltazar
misia99

30 lipca, 23:50

Masz rację Igor , tak to właśnie w życiu bywa że nie zawsze to co myślisz jest tym co zrobisz :-) Ale możesz mi jeszcze powiedziec o mojej przyszłości chociaż odrobinkę :-)

Sirius
31 lipca, 02:20

Igorze, ważne to jest.

Agnieszka, bądź inna dziewczyna? Z ktora zostane juz do konca?

lalalal
weronia
31 lipca, 15:19

Igorze,
proszę zobacz w kartach czy:
1- M zaproponuje spotkanie,bądź się odezwie?
2-sytuacja w domu się zmieni?
3- czy wyprowadzę się do P z M?
4- czy dogadam się z szefem?

Przepraszam, za ilość pytań ale troszku ostatnio namieszało się w moim życiu.
Dałam biednemu chłopakowi wczoraj na jedzenie.
Z góry bardzo Ci dziękuję za poświęcony czas;)
Pozdrawiam

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3855
Nowy temat  |  Spis tematów Nowszy wątek  |  Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.